piątek, 11 marca 2016

Produkty zasadotwórcze

produkty zasadotwórcze (pH 7,0 – 9,0):

ananas, arbuz, awokado, bakłażan, brokuł, brzoskwinie, buraki, cebula, chrzan,
cukinia, cytryny, czereśnie, czosnek, daktyle, dynia, fasolka szparagowa, figi, grejpfruty,
gruszki, jabłka, jarmuż, kalafior, kalarepa, kapusta, kasza jaglana, kiełki,
kiwi, kokos, limonka, mandarynki, maliny, mango, marchew, melon, mięta, migdały,
ocet jabłkowy, ogórki, oliwa, olej kokosowy, olej lniany, papaja, papryka, pietruszka,
pomarańcze, pomidory, por, quinoa, rukola, rzodkiewka, sałaty liściaste,
seler, słodkie ziemniaki, sól morska, stewia, śliwki, świeżo wyciśnięte soki owocowe
i warzywne, świeży imbir, świeży szpinak, truskawki, winogrona, wiśnie, woda
kokosowa

CAŁOŚĆ TUTAJ: Piękna papryczka uwodzi kształtem. Zamień kilogramy nazabójczą pewność siebie>>>

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz